Isbod-kurset - Læringsbevis.dk

Isbod

Omkring 60.000 personer, deltager årligt i afstemningen om hvilket ishus, der er landets bedste.

Og kender du nogen, der har deltaget i den konkurrence? Nej, vel;) Det er altså kun et minimum af is-spiserne, der faktisk deltager. Oveni det tal skal lægges, at en stor del af is-spiseriet, bliver foretaget af ikke-dansk-talende turister, som sjældent deltager i sådan en afstemning.

Dermed sagt: Ishuse er en kæmpe industri i Danmark.

Hvis du har sat dig ordentligt ind i, hvad der foregår bag kulisserne i en isbar, så skulle der nok være en chance for, at du kan komme inden for i denne branche, da mange is kræver mange hænder.

Materialet er blevet til på baggrund af interviews med is-glade kunder, ansatte og ejere, så du får et billede af, hvordan sådan en bod bedst skal drives.

 

Sådan gør du:

  1. Kig materialet igennem, og søg gerne selv viden.
  2. Svar så godt du kan på spørgsmålene, og tryk: “Aflever”.
  3. Du får et bevis tilbage, på alt det værdifulde du kan.
  4. Skriv en ansøgning til en isbar, eller gå ned og stik hovedet ind af lugen og spørg efter ejeren, og vis/vedlæg beviset. (eller start et is-kage-hus selv;))

 

Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk

Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.

Kursets længde

5 timer

Kursets pris

180 kr. inkl. moms

Det siger kursisterne om kurset

Klavs Mørk, 46 år, Læringsbevis.dk (★★★★★)

"Ja, det er måske lidt vildt at skulle vide noget om det her. Tag det hvis det giver mening for dig at vide noget om, inden du søger ind i detalibranchen. Det er et område, som heldigvis bliver mindre og mindre aktuelt, da butikkerne har sikret sig rigtig godt."

Klavs Mørk, 46 år, Læringsbevis.dk (★★★★★)

"Husk på at det ikke kun er i Zoo, man bruger dyreinteresserede medarbejdere. Det bruger man også hos besøgsbondegårde, i sommerlande, hos store dyrlægeklinikker og indenfor det man kan kalde nichefarming"

Andre kurser som måske er noget for dig

Køkken – Medhjælper

Profesionelle køkkener står for tilberedningen af en større og større del af danskernes madindtag.

Læs mere

Tjener gourmet medhjælper

Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.

Læs mere

Ernæringsassistent

Som ernæringsassistent laver du sund og lækker mad til f.eks. ældre, syge eller børn.

Læs mere

Konditor

En konditor er specialist i at lave kager og andre dekorative sager.

Læs mere